Skip to main content

Sjøleir fulltegnet på svært kort tid

POPULÆRT: Tomm Murstad sjøleir er en populær sommeraktivitet for barn og unge. FOTO: KNUT BJERKE
POPULÆRT: Tomm Murstad sjøleir er en populær sommeraktivitet for barn og unge. FOTO: KNUT BJERKE

Det tok ett minutt og ni sekunder å fulltegne uke to av Tomm Murstad Sjøleir.

Onsdag klokken 18.00 startet påmeldingen til sommerens Tomm Murstad Sjøleir. Til tross for at serveren var nede de første minuttene, ble alle plassene fylt opp på svært kort tid.

– Det tok rundt to minutter før noen i det hele tatt kom inn på påmeldingssiden, men vi er alt i alt kjempefornøyde! Den andre uken ble fylt opp på ett minutt og ni sekunder, mens alle ukene ble fulltegnet i løpet av 15 minutter, sier daglig leder Anniken Murstad.

594 barn og unge

Hun forteller at tallene er noe misvisende på grunn av at serveren ble overbelastet.
– Det var nok ikke noe mindre pågang enn tidligere år, sier Murstad.

Hele 594 barn og unge vil i løpet av ni uker delta på sjøleiren. Det er for øyeblikket til sammen flere hundre som står på ventelister.
– Det er bare å fortsette å melde seg på. Det pleier ofte å bli en del forandringer på listene i uke fire, fem og seks, forteller hun.

51. i rekken

Sommerens leir blir den 51. i rekken, og er for barn og unge mellom 10 og 15 år. Sjøleiren holder til på Høyerholmen i Asker.

– Hvorfor er dere så populære?
– Vi har truffet en greie. Barna har det utrolig gøy, og det har vi også. I tillegg lærer barna veldig mye, sier Murstad.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.