Yassine El Ghanassy og Muhamed Keita forsvinner fra Stabæk etter sesongen

FERDIG: Yassine El Ghanassy (med ballen) og Muhamed Keita kommer ikke til å bli med Stabæk videre etter denne sesongen.

FERDIG: Yassine El Ghanassy (med ballen) og Muhamed Keita kommer ikke til å bli med Stabæk videre etter denne sesongen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det bekrefter Inge André Olsen til Dagbladet.

DEL

Både Yassine El Ghanassy og Muhamed Keita har vært viktige for Stabæk i år. Nå er det derimot klart begge spillerne forlater klubben etter sesongen, sier Stabæks sporslige leder Inge André Olsen til Dagbladet.

El Ghanassy, som kom gratis før sesongen, skal ha gitt beskjed til Stabæk-ledelsen om at han ønsker seg til en større klubb hvor han kan få en bedre lønn, ifølge Dagbladet.

Keita kom til Stabæk lån fra polske Lech Poznan i sommer, og Stabæk har en opsjon på at de kan kjøpe ham. Den kommer de ikke til å benytte seg av.

– Vi ser at vi ikke kan innfri den opsjonen. For oss handler det om et betydelig beløp, sier Olsen til Dagbladet.

LES OGSÅ: El Ghanassy håper storspill vil gi tilbud fra storklubb

Usikkert om kapteinen fortsetter

Stabæk-kaptein Morten M. Skjønsberg og Ville Jalasto har også kontrakter som går ut etter sesongen. Skjønsberg vil forløpig ikke svare på om han kommer til å forlenge med klubben eller ikke.

– Jeg skal sette meg ned med Inge en eller annen gang før nyttår. Vi har ikke begynt de samtalene ennå. Vi får se, sa han til Budstikka før helgen.

I tillegg er det høyst usikkert om trener Bob Bradley fortsetter etter sesongen. Også hans kontrakt går ut etter sesongen.

LES OGSÅ: Stabæks Yassine El Ghanassy drømmer om EM i Frankrike

Henter Jerv-spiller

Stabæk har allerede begynte arbeidet med å erstatte spillerne som forsvinner. Onsdag ble det klart at Jervs toppscorer i 1. divisjon i år, Ohi Kwoeme Omoijuanfo (21), går gratis til Stabæk.

Den offensive midtbanespilleren, som tidligere har vært i Lillestrøm, scoret 15 mål og hadde seks målgivende pasninger for Jerv, som skal spille kvalifiseringe om å rykke opp til eliteserien.

Inge André Olsen forteller at de jobber med flere spillere, men at de ikke har noe klart ennå.

LES OGSÅ: Roar Johansen er ferdig som Bærum-trener

LES OGSÅ: Kristoffer Tollås om Roar Johansens avgang: – Det var ingen overraskelse

Artikkeltags