Mandag ble det klart at den 27 år gamle fotballspilleren valgte å skrive under på en toårsavtale med Vålerenga, melder klubben på sin nettsider.

Han er nå på klubbens treningsleir i Marbella. Han har tidligere spilt for blant annet Start og Odd.

- Vålerenga er en stor klubb som har ambisjoner, og det har jeg som spiller også. Jeg ønsker å være med å vinne noe, og det har jeg veldig tro på at vi kan gjøre her, sier han til Oslo-klubbens nettsider.

LES OGSÅ: Vålerenga kan snappe Shala fra Stabæk

Nei til Stabæk

Dermed ble det ikke noe Stabæk-signering på Herolind Shala. Han var blant annet med på Stabæks treningsleir i Thailand tidligere i vinter.

– Han er en spiller med bra kvaliteter. Det blir spennende å se hva vi får til med ham. Vi hadde ikke tatt ham med på treningsleir om ikke han var interessant for oss, sa Stabæk-trener Henning Berg etter den ene treningskampen Shala spilte for Stabæk.

LES OGSÅ: Stabæk møter eliteseriemotstandere i Spania

Ikke skuffet

– Vi har vært i tett dialog med ham og ønsket ham inn. Nå kan det virke som han går den veien (til Vålerenga), det var i alle fall det siste jeg hørte, sa sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen til Budstikka i helgen.

Han understreket at han ikke var sur på Oslo-klubben.

– Man har inne spillere på trening hele året, sånn vil det være. Det er ikke alltid det går. Det er "no hard feelings", sa Olsen.