Drømmer er fremtidens dagbok En workshop om å se livet fra en annen vinkel

Søndag 17. mars kl.10:00-17:00
Sjøholmen
Sandviksveien 130, Blommenholm, NorgeÅpne kart
kart

Søndag 17. mars kl 10-17

Pris: 2500

Antall plasser: min 12

Kursholder: Gro Helen Tørum

Drømmer er fremtidens dagbok - En workshop om å se livet fra en annen vinkel.

Om du tror på dine egne drømmer kan ingenting utenfor deg selv hindre dem fra å gå i oppfyllelse. Er fremtiden allerede nedtegnet i vår egen dagbok, trenger vi bare nye briller for å lese det vi selv har skrevet.

Så hva i deg fører den røde korrekturpennen? Hva i deg setter opp snubletråder og elektriske gjerder for å opprettholde troen på at du fortsatt har mye å lære, mye å forbedre og forberede før du er klar?

Jeg tror mange av oss allerede er fremme. Vi er blitt som vi skal og prosessen med å finne oss selv er over. Likevel fortsetter vi å lete av gammel vane - og fordi det er tryggest å være som vi var.

Men om vi er virkelig er funnet, hva da?

Litt om innhold; 

Kurset vil inspirere deg til å se deg selv fra en annen vinkel og gi deg bekreftelser på at du ikke mangler noe, men at du allerede har i overflod av alt du trenger. Med innsikt i de nye potensialene vil du oppdage at du samhandler med noe som er så uendelig mye større enn det som du trodde at du var en gang.

Workshoppen er utviklet på bakgrunn av kanalisert informasjon og vil gi deg noen nye innspill og verktøy for lettere å mestre veien videre. Der ment for deg som føler at du har kommet til et vendepunkt i ditt eget liv og kjenner deg rede til å ta ansvar for det oppdraget nettopp du har påtatt deg.

Om kursholder:

Gro-Helen Tørum arbeider som klarsynt, kurs/foredragsholder og skribent. Tørum har vært med som klarsynt i TVNorge-programmet Åndenes makt, i FEMs programserie Fra sjel til sjel og FEMs talkshow Studio 5 på den andre siden. I 2014 ga Tørum ut boka Sjaman på høye hæler.