Skip to main content

Tidenes skøytefest i Asker er avlyst

Ida Njåtun var Askers store håp til helgens NM. Nå får hun ikke mulighet til å bli norgesmester på hjemmebane ettersom mesterskapet må avlyses. 

Torsdag skulle det være åpningsseremoni for NM på skøyter i Asker. Det blir det ingenting av. 

Asker Skøyteklubb foreslo for noen år siden at NM i sprint, enkeltdistanser og allround skulle arrangeres som ett mesterskap. Asker fikk oppdraget med å arrangere det første fellesmesterskapet. Onsdag kveld ble avgjørelsen tatt om at mesterskapet må avlyses. 

– Vi har i lang tid planlagt årets NM, og hadde lagt opp til tidenes skøytefest i Asker. I disse korona-tider har vi hele tiden hatt kontakt med kommuneoverlegen, og fortløpende tatt risikovurderinger og planlagt tilhørende tiltak, skriver arrangørklubben i en pressemelding. 

– Eneste ansvarlige

Klubben skriver at i den eskalerende situasjonen må alle ta ansvar og som arrangør for et mesterskap med mange tilreisende er det å avlyse den eneste ansvarlige beslutning å ta.

– Vi er selvfølgelig svært lei oss for at det har blitt slik, men regner med forståelse for at dette nå er det eneste riktige å gjøre, skriver Asker Skøyteklubb i pressemeldingen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.