Skip to main content

Skal bli pappa – usikker på NM

Sindre Bjørnestad Skar fra Bærums Verk Hauger.

Sindre Bjørnestad Skar fra Bærums Verk Hauger.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sindre Bjørnestad Skar er friskmeldt etter koronasykdom, men samboeren venter barn og det er usikkert om han stiller i NM i langrenn på Lygna til uken.

– Alle mine er klare igjen etter å ha hatt korona. Usikkerhetsmomentet er Sindre på grunn av mulig fødsel, sier sprintlandslagstrener Arild Monsen til NTB.

Ingen av landslagsprinterne har konkurrert siden den siste helgen i februar. De ble alle covid-19-rammet etter verdenscuphelgen i Lahti og har ikke fått lov til å konkurrere etter det.

Med unntak av Erik Valnes deltok de heller ikke under NM del én i Harstad.

Johannes Høsflot Klæbo, Pål Golberg og Håvard Solås Taugbøl slutter seg til Valnes på Lygna.

I NM i Harstad var det også tynt med kvinnelige landslagsløpere på startstrek. Therese Johaug gikk riktignok alle renn, og skal også være med på Lygna.

– Tiril og Lotta (Udnes Weng) er begge klare igjen til NM del to. Det samme er Maiken Caspersen Falla. Det er usikkert om Ane (Appelqvist Stenseth), Anne Kjersti (Kalvå) og Heidi (Weng) stiller. Jeg skal snakke med dem over helgen igjen, sier landslagstrener Ole Morten Iversen til NTB.

For seniorene er det tre konkurranser fra 6. til 8. april på Lygna.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.