Skip to main content

Bradley: - En stor prestasjon å være blant de åtte beste i cupen

Stabæk - STrømmen Cupen. 5-1
Stabæk - STrømmen Cupen. 5-1

Stabæk trosset vind, regn og Strømmen - videre til kvartfinalen i cupen.

STABÆK-STRØMMEN 5-1

Strømmen sjokkåpnet foran et glissent Nadderud stadion. Så våknet Stabæk – nok til å ta et nytt steg mot cupfinalen i november.

- Alle kan være stolte av det vi har gjort i cupen, og det er en stor prestasjon å være blant de åtte beste, sier Stabæk-trener Bob Bradley etter kampen.

  • Se alle målene i videoen øverst!

Det regnet, tribunene var mer halvtomme enn halvfulle og spillet var ikke mye å varme seg på. Da Strømmen tok ledelsen etter et drøyt kvarter, så det ut til å bli en bekmørkt aften for Stabæk.

Men baklengsmålet, som kom etter at Madiou Konate hadde åpnet opp hele Stabæk-forsvaret med en lekker hælflikk, sendt Martin Ramsland alene mot målvakt Mande Sayouba, som igjen plasserte ballen langt nede i hjørnet, så nærmest ut til å bli en vitamininnsprøytning for hjemmelaget.  

Gradvis kom laget til flere sjanser, og ti minutter før pausen fikk Asante muligheten fra kort hold, og dunket inn sitt åttende mål for sesongen. Sekunder etter var samme mann frempå igjen, og var centimetere fra å skli inn en ledelse.

Etter hvilen fortsatte Stabæk å kjøre på mot gjestenes mål, og i det 62. minuttet stanget Ville Jalasto ballen i mål etter et hjørnespark fra Giorgi Gorozia.

- Mange av gutta løftet seg etter pause, og det er jeg godt fornøyd med, samtidig som at Strømmen skal ha mye ros for måten de angrep denne kampen på, de var gode, sier Bradley, som etter Jalastos scoring kunne si takk og farvel til Strømmen kampen ut.

Fem minutter senere fikk gjestenes  Fredrik Nilsen det røde kortet for å rive ned innbytter Yassine El Ghanassy, og minuttet senere stanget Diomande Stabæk opp i 3-1 – før samme mann økte til 4-1 kvarteret før slutt.

Like før slutt fastsatte innbytter Daniel Granli sluttresultatet til 5-1.    

Dermed er Stabæk videre til kvartfinalen i cupen. På veien dit har de slått Runar,  KFUM, Senja og dagens motstander, Strømmen.

Kvartfinalene i cupen blir trukket torsdag formiddag, kl. 13.30.  

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.