Skip to main content

Her blir det mest valgtrykk

Borgen ungdomsskole er et av lokalene i Asker hvor det forventes en del folk utover kvelden. 

Foto: TRINE JØDAL

Forhåndsstemmegivningen har ført til mindre køer i valglokalene i dag. Utover kvelden forventes det mer folk i noen valglokaler.

Valgansvarlig i Bærum, Borgny Danielsen, tror det vil komme flere folk til valglokalene etter klokka 16 i dag. Spesielt de store valgkretsene som Sandvika og Kolsås kan få en del folk utover kvelden.

Hun tror derimot ikke det vil bli noen lange køer utenfor noen av lokalene. 

– Jeg tror det blir en veldig rolig dag. I Bærum har hele 34 prosent forhåndsstemt. Det fører jo til at færre vil være innom lokalene i dag. Jeg tror vi slipper de milelange køene utenfor lokalene i dag, sier Danielsen.

– Neppe store problemene

Asker kommune får inn alle stemmene fra kommunene som i 2020 skal bli til nye Asker. Valgansvarlig i kommunen, Rolf Brakstad, forteller at situasjonen i Asker er ganske lik som i Bærum. 

– Det kan bli litt flere folk ved Borgen, Risenga og kanskje Vollen utover kvelden, men det blir nok neppe de store problemene, forteller han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.