Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Tre og lyktestolpe veltet ut i vei

VURDERING: – Brannvesenet og politiet vurderer også om de skal fjerne et tre til som er i ferd med å velte, opplyser Budstikkas reporter på stedet.

Ingen personer ble skadet, men politiet måtte dirigere trafikken forbi i ett felt.

Det er trafikale problemer i Engervannsveien på Blommenholm-siden av Engervannet etter at et tre måtte gi tapt i de sterke vindkastene rundt klokken 14.10 lørdag.

På Twitter melder politiet at treet tok med seg en lyktestolpe på ferden, før det hele landet ut i veibanen hvor biler i retning Sandvika vanligvis kjører.

Det er ikke meldt om personskade eller skader på biler som følge av at treet og lyktestolpen veltet.

Mellom lyktestolpene henger det en strømledning, den ligger på bakken nå. Etter det Budstikka erfarer skal denne ledningen kun forsyne gatelysene med strøm, og således er ingen privatboliger rammet av strømbrudd.

– Brannvesenet og politiet har også besluttet å fjerne et tre til like ved siden av som også sto i fare for å velte, opplyser Budstikkas reporter på stedet.

Dette treet ble saget ned av brannvesenet. Kort tid etter, ved 14.45-tiden, ble Engervannsveien åpnet for fri ferdsel igjen.

Her kan du lese flere meldinger i hendelsesloggen

Les flere artikler