Lars Tangen stortrives på Eikeli

Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lars Tangen (17) er en av Norges mest profilerte bloggere, og har blant annet vært intervjuet i A-magasinet. Han kommer opprinnelig fra Molde, men begynte høsten 2010 på Eikeli Videregående Skole i Bærum.

DEL

I løpet av de siste årene har blogging blitt en svært populær uttrykksform blant ungdom. En av de som har stått i spissen for denne utviklingen er Lars Tangen. Gjennom bloggen Larstangen.com forteller han leserne om sin hverdag og ting som engasjerer han. Leserne er mange, gjerne flere tusen per dag.

Denne høsten flyttet han hjemmefra til Oslo, og begynte på Eikeli Videregående Skole i Bærum.

Lars, hvordan gikk det til at du begynte på Eikeli VGS?

  • Jeg skulle flytte til Oslo og begynne på skole der. For å kunne søke på skole måtte jeg endre adressen min til Oslo, men så gjorde jeg en feil slik at jeg ble registrert i Akershus. Det gjorde at jeg ikke kom inn på skole i Oslo, og da valgte jeg å begynne på Eikeli.

Lars forteller at han ble godt mottatt på Eikeli. Han beskriver en god skole med gode lærere og godt miljø. Det var han for så vidt vant til i Molde også, men han ønsket å flytte til Oslo.

 

 

Hvordan har det vært å flytte hjemmefra i ung alder?

  • Det har veldig greit! Noen utfordringer er det, men alle flytter jo ut en eller annen gang. Jeg hadde mange venner i Oslo fra før, så det var på en måte mitt andre hjem allerede.

Videre forteller Lars om hvordan han begynte å blogge. Han hadde sett en episode av TV-serien ”Gossip Girl” og ble inspirert til å starte en blogg. Etter hvert utviklet bloggingen seg, og han synes det var veldig gøy. I dag har han også mulighet til å kombinere jobb og fritid, ettersom bloggen gir inntekter i form av reklame.

Men kommer berømmelsen til en pris når man er en kjent blogger?

  • Det kan være litt irriterende når folk spør om de kan ta bilde med meg. Man har lyst til å gå litt i fred en gang i blant. Har også hatt noen ”stalkers”, men de fleste er jo hyggelige så kan jo egentlig ikke klage.

Helt til slutt, hva har du lyst til å bli når du blir stor?

  • Jeg har tenkt på å studere journalistikk, men da må man ha høyt snitt. Er veldig glad i å skrive. Vet ikke om jeg vil journalist, men journalistikk er uansett en god utdannelse, avslutter han.

Artikkeltags