Skip to main content

Vaskemaskiner lå strødd etter krasj i E18-undergang

Sjåføren mistet førerkortet etter at han feilbedømte høyden. 

– Det er kyndig mannskap på vei for å vurdere skadene på broen, men ved første øyekast ser det ikke ut som store skader, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet.

Hendelsen skjedde ved undergangen i Sandviksveien ved Kadettangen mandag morgen. Føreren av en containerbil feilvurderte høyden og smalt inn i E18-undergangen. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

Veien var sperret en kort stund, mens mannskap fra Bærum kranservice ryddet på stedet. 

Høyden var skiltet

Lasten var stort sett hvitevarer, og flere vaskemaskiner som falt ut av containeren ble kraftig deformert i møtet med asfalten.

– Det er skiltet en høyde på 3,70 meter og lastebilen har hatt klaring. Men containeren var godt over fire meter høy, slik at den slo oppi, sier politioverbetjent Audun Storvik i Oslo-politiets Trafikkorpset.

– Vi har opprettet anmeldelse mot føreren og beslaglagt førerkortet hans. Begrunnelsen er at han har kjørt i strid med skiltingen, fordi han er pliktig til å forsikre om at ikke kjøretøy er for høyt, sier Storvik.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.