Skip to main content

Ung mann stukket i arm – én pågrepet

En ung mann i 20-årene ble stukket i armen i området mellom kjøpesenteret Rortunet og Slemmestad barneskole.

En ung mann i 20-årene ble stukket i armen i området mellom kjøpesenteret Rortunet og Slemmestad barneskole.

Foto: MARIT HELLAND

Politiet har pågrepet én person etter at en ung mann ble stukket i armen – trolig med en kniv.

Politiet søkte med store styrker i Slemmestad-området etter at en ung mann ble stukket i armen mandag kveld. 

– Vi mener at det skal være en kniv som ble brukt, men vi har ikke funnet noen kniv, opplyste politiets operasjonsleder Tor Gulbrandsen kort tid etter hendelsen. 

I 18-tiden ble én person pågrepet av politiet.

– Vi mener vi har kontroll på rett mann og han er nå kjørt til arresten, sier Gulbrandsen.

Pågripelsen skal ha gått rolig for seg, etter at den antatt mistenkte ble observert av en patrulje som søkte i et større område.

– Han har ikke vært videre meddelsom med tanke på hva som har skjedd, men skal få sjansen til å la seg avhøre når han kommer inn, sier operasjonslederen. 

Budstikkas reporter på stedet kunne fortelle at flere politimenn lette med lommelykt i området. Den skadde skal være kjent for politiet fra tidligere, og er en mann i 20-årene. Etter det politiet kjenner til skal vedkommende være kjent med gjerningspersonen fra før.

Halvtime

Politiets innsatsleder på stedet, Thomas Broberg, forteller at det tok en drøy halvtime fra første melding kom, til politiet fikk kontroll på den nå siktede personen. 

– Han ble pågrepet et stykke unna barneskolen, helt udramatisk. Han blir nå fraktet til arresten på Grønland i Oslo, sier Broberg. 

Innsatsleder Thomas Broberg fra politiet.

Innsatsleder Thomas Broberg fra politiet.

Foto: MARIT HELLAND

Store styrker

Flere personer Budstikka har vært i kontakt med meldte om store politistyrker, blant annet observert ved kjøpesenteret Rortunet og Slemmestad barneskole. Opptil syv politibiler skal ha blitt observert på vei mot området. 

Gulbrandsen bekrefter at store styrker ble satt i aksjon - og at området mellom skolen og kjøpesenter er et antatt åsted for handlingen. 

Ambulansepersonell på stedet behandlet den skadde. Vedkommende ble kjørt videre til sykehus. Ifølge politiet skal han ha vært bevisst og klar. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.