Skip to main content

Ulykke på E18 – personbil traff fjellvegg

Personbilen traff fjellveggen på E18 ved Holmenkrysset.

Personbilen traff fjellveggen på E18 ved Holmenkrysset.

Foto: EYVIND MENNE

Et vogntog og en personbil var tirsdag formiddag involvert i en ulykke på E18 ved Holmen.

Ulykken skjedde i retning Drammen, rett før avkjøringen til Holmen og Hvalstad, altså ved Holmenkrysset. Klokken var da litt over 10.

Brannvesenet melder at personbilen krasjet i fjellveggen på siden av veien. Det var én person i hvert av kjøretøyene. Ingen ble fysisk skadet. Men personbilen ble påført så store materielle skader at den måtte taues fra stedet.

– Det har vært et sammenstøt mellom kjøretøyene, trolig i forbindelse med filskifte. Personbilen traff da fjellveggen, forteller politiets operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther.

Avhør på stedet

Kjøretøyene ble stående slik at de sperret veien delvis, men trafikken passerte greit forbi.

Politiet på stedet avhører tirsdag formiddag involverte, samt vitner. Ifølge Nysæther vil reaksjoner, inkludert førerkortbeslag, bli vurdert i kjølvannet av dette.

Det har vært veldig mye trafikk på de store veiene tirsdag morgen. Det kan imidlertid ikke forklares med ulykker eller andre hendelser, ifølge operasjonsleder Nysæther.

Her finner du flere hendelsesnyheter fra Budstikka.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.