Skip to main content

To trafikkulykker i ettermiddagstrafikken

Denne bilen fikk seg en kraftig trøkk i sammenstøtet.
Denne bilen fikk seg en kraftig trøkk i sammenstøtet.
Foto: KARL BRAANAAS

En trafikkulykke ved Strand skapte trøbbel i ettermiddagstrafikken. Også på Drammensveien ved grensen til Lier skapte en ulykke kø. 

Se oversikt over forsinkelsene nederst i saken.

Politiet opplyser 15.30 at nødetatene er på stedet, og det skal være personskader. Ulykken har skjedd i retning Oslo på E18.

– Politiet fikk melding klokken 14.42 om et sammenstøt mellom en buss, lastebil og en personbil, bekreftet oppdragsleder Eirik Sandnes hos politiet.

– Det er meldt om mindre personskader på to personer og det er ambulanse på stedet. Vi rydder nå stedet, opplyste Sandnes ved 15.40-tiden.

Ulykken har skapt kø på E18, men stedet er nå ryddet.

Oppdragsleder Eirik Sandnes opplyser at det er tatt beslag i førerkortet til en av de involverte. 

En bil snurret rundt på Drammensveien, like ved grensen til Lier.
En bil snurret rundt på Drammensveien, like ved grensen til Lier.
Foto: DAG OTTER JOHANSEN

Trafikale utfordringer 

Også på Drammensveien, rett ved grensen til Lier, skapte en trafikkulykke kø.

En elbil snurret rundt. En stund ble trafikken dirigert i en fil, men fra kvart på fem mandag ettermiddag er stedet ryddet, og trafikken går som normalt, sier oppdragsleder Eirik Sandnes. 

Budstikka var på stedet med reporter, og snakket med føreren av elbilen. Sjåføren har forklart at han kom kjørende i elbil fra Asker. Da bilen foran bremset opp, ble resultatet av elbilen snurret rundt. Men føreren kom altså fra det uten skader, noe oppdragsleder Eirik Sandnes også kan bekrefte. 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.