Skip to main content

To til sykehus etter trafikkulykke

To biler var involvert i en trafikkulykke på Drammensveien. To personer er kjørt til sykehus for kontroll.

To biler var involvert i en trafikkulykke på Drammensveien. To personer er kjørt til sykehus for kontroll.

Foto: Mats Sauro Høimyr

Ulykken skjedde ved Vardåsen skole i Asker. To personer er kjørt til sykehus for sjekk.

Politiet meldte om ulykken på Drammensveien 21.05 tirsdag kveld. Det var to biler som smalt sammen og tre personer var i bilene.

– Først fikk vi melding om at alle de tre personene var uskadde, men ved nærmere undersøkelse valgte ambulansepersonellet å kjøre to av de tre til Bærum sykehus for ytterligere sjekk. Den tredje personen er uskadd, sier Cathrine Sylju, operasjonsleder politiet. 

Skjedde i en sving

– Vet dere hva som var årsak til ulykken?

– Ulykken skal ha skjedd i en sving der de to bilene har kommet bort i hverandre. Den ene bilen kjørte i retning Lier og den andre i retning Asker, sier Sylju.

– Var det glatt vei?

– Vi har ikke fått noen melding om at det var det, sier hun.

Det var heftig tåke i området melder vår utegående reporter, men operasjonsleder hadde ikke fått noen melding om at det kan ha medvirket til ulykken.

Det oppsto en del kø før man fikk fjernet bilene som hadde krasjet. Ingen av de to bilene var kjørbare etter sammenstøtet og måtte fraktes bort med bergingsbil.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.