Skip to main content

To personer kjørt til legevakten etter E18-ulykke

To sjåfører ble fraktet til legevakten etter at de krasjet på E18 ved Drengsrud i morgenrushet onsdag.

Foto: Dennis Labourée Fossen

To sjåfører ble fraktet til legevakten etter en kraftig kollisjon på E18 ved Drengsrud i morgenrushet onsdag.

Ifølge politiet skjedde ulykken i inngående retning, og veien var en periode helt stengt. Kollisjonen, som skjedde 7-800 meter før Askerbrua, ble meldt klokken 07.49.

– Det er to biler involvert. Det var en person i hver bil som har blitt sjekket av helsepersonell, men begge disse skal ha det bra, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Kort tid etterpå meldte politiet at de to ble fraktet videre til legevakten.

– Det er snakk om en påkjørsel bakfra, men litt uvisst hvorfor dette skjedde. Ulykken vil bli etterforsket, sier Gulbrandsen.

Han sier politiet ikke mistenker at noen av førerne har vært påvirket. Foreløpig er det ikke tatt beslag i noe førerkortbeslag, den videre etterforskningen vil avgjøre om politiet kommer med noen reaksjon, ifølge operasjonslederen.

Køen sto på det lengste nesten tilbake til Liertoppen, men klokken 08.30 er begge felt åpnet og trafikken går igjen som normalt.

– Vi er på stedet for opprydning, det har blant annet lekket væske fra bilene, sier vaktkommandør Lars Lindahl ved brannvesenets 110-sentral.

Det oppsto lang kø bakover mot Liertoppen etter en trafikkulykke i Asker onsdag morgen.

Foto: Dennis Labourée Fossen
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.