Skip to main content

Strømstolpe brakk tvers av i kollisjon

Bilens kollisjonsputer ble utløst, og strømstolpen brakk tvers av, da en bil krasjet på glatt føre på Dikemark.

Foto: POLITIET

En bil med to personer krasjet på glatt føre på Dikemark natt til søndag.

Det var to personer i bilen. Ingen kom til fysisk skade. Det gjorde derimot bilen, som ble påført store skader.

– Strømstolpen brakk tvers av i sammenstøtet, og Hafslund ble utkalt for å sørge for å redde opp skader, samt sikre at ingen ble skadet av strøm, forteller Tore Solberg, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

– Slik som kan skje

Bilen naturlig nok ikke kjøres videre etter det kraftige sammenstøtet. Bilføreren skal ha kjørt i underkant av 50 km/t, og det var glatt i svingen der vedkommende mistet kontroll over bilen. 

Ifølge Solberg er det ikke grunnlag for å mistenke sjåføren for å ha kjørt uforsiktig. 

– Det er heller ikke aktuelt med førerkortbeslag. Vi snakker her om en ren ulykke på glatt føre, med andre ord slikt som kan skje, sier Solberg.

Stolpesmellen skjedde ved 03.30-tiden, på Heggedalsveien rett sør for der matbutikken på Dikemark tidligere var. Dette er den andre stolpesmellen denne helgen: Lørdag ettermiddag ble en taxisjåfør skadet etter å ha kjørt inn i en stolpe i Heggedal

Og lørdag kveld havnet en buss utenfor veien på Brendsrud. Der måtte brannvesenet trå til.

Narkotika

Tidlig søndag morgen ble en ruset bilfører «tatt ut av trafikk» på Bærumsveien på Haslum. 37-åringen var påvirket av både alkohol og narkotika og ble kjørt rett til legevakt for utvidet blodprøve, opplyser Solberg. 

Og ved utestedet Sir James i Sandvika måtte to menn avslutte festen natt til søndag, og forlate Sandvika, etter å ha havnet i slåsskamp.

– Den ene skal ha gått til angrep på den andre, som hadde krykker. Men det skal ha skjedd noe mer i forkant av dette også, sier Tore Solberg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.