Skip to main content

Stakk av etter å ha krasjet i midtrabatt

En bil kjørte oppå en midtrabatt i Bærumsveien på Jar onsdag kveld.

Foto: Tipser

Nødetatene rykket ut etter melding om en singelulykke på Jar. Men da de kom frem var det ingen i bilen. Torsdag morgen har politiet fortsatt ikke kommet i kontakt med sjåføren.

En bil dundret oppå midtrabatten i lyskrysset i Bærumsveien ved Jar t-banestasjon onsdag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.26.

– Vi fikk melding om en bil som hadde kjørt på midtrabatten i krysset der. Da vi kom frem, var den imidlertid forlatt, forteller oppdragsleder i Oslo politidistrikt, Per-Ivar Iversen.

Politiet har ikke lykkes med å komme i kontakt med bileier. Hvem som kjørte bilen er dermed foreløpig uklart.

– Jeg håper den som kjørte har en god forklaring til oss, sier Iversen.

– Hvordan tolker dere at den som kjørte bilen har forlatt stedet?

– Det kan være forskjellige årsaker. Enten kan vedkommende ha gått for å få hjelp, eller personen har kanskje ikke vært egnet til å kjøre bil. Det kan være to mulige forklaringer, sier oppdragslederen.

Ambulanse rykket også ut til ulykken, men hadde altså ingen de fikk sjekket.

– Men det er ingen spor på stedet som tyder på noen store personskader, påpeker Iversen.

Fortsatt forsvunnet

Torsdag morgen har politiet fortsatt ikke kommet i kontakt med sjåføren.

– Vi har gjort en del undersøkelser for å finne ut hvem sjåføren er, og har i stor grad funnet ut hvem det kan være. Foreløpig har vi ikke kommet i kontakt med ham, så får vi se hvordan det blir på dagen i dag, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo Politidistrikt torsdag morgen, og legger til at det er viktig for politiet å få tak i vedkommende.

– Det har skjedd en trafikkulykke, og vi er interessert i å finne ut av hendelsesforløpet. Vi ønsker også å finne ut av om vedkommende er skadd eller ikke, fortsetter han.

Midtrabatten som ble påkjørt onsdag kveld, har vært gjenstand for det samme mange ganger tidligere. Skiltet på rabatten har blitt kjørt ned en rekke ganger, og er kanskje Bærums mest påkjørte skilt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.