Skip to main content

Skole utsatt for hærverk i helgen

Det var et sørgelig syn som møtte ansatte og elever på Valler videregående skole mandag morgen.

Det var et sørgelig syn som møtte ansatte og elever på Valler videregående skole mandag morgen.

Foto: Innsendt

I løpet av helgen har noen blant annet knust to store urner med planter på Valler videregående skole.

Da de første ansatte ved Valler videregående skole kom på jobb mandag morgen, oppdaget de raskt at alt ikke var som det skulle være.

I trappen opp til hovedinngangen lå to store urner med planter knust. I tillegg var også andre ting i området blitt tuklet med, blant annet var en benk blitt flyttet på og et skilt var knekt.

– Dette er rent hærværk og en utrolig trist måte å starte uken på, kommenterer undervisningsleder ved skolen, Live Marie Toft Sundbye.

De knuste urnene skal ha blitt observert liggende i trappen søndag morgen, derfor antar skolen at hærverket har skjedd i løpet av natt til søndag.

Toft Sundbye forteller at skolen ikke har vært spesielt plaget med hærverk tidligere, kun sporadiske tilfeller av tagging.

Skolen har ikke videoovervåkning, men håper likevel å finne ut hvem som står bak. Hærverket vil bli politianmeldt i løpet av mandag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.