Skip to main content

Skal ha stukket av fra kollisjon – sjåføren ligger på sykehus

Mannen som satt i bilen som ble påkjørt ligger onsdag kveld på Bærum sykehus, men skal ikke ha pådratt seg kritiske skader.

Foto: EVA GROVEN

Politiet etterlyser en liten, mørk grå bil for å komme i kontakt med kvinnen. 

Påkjørselen skal ha skjedd på E18 utgående ved Sandvika cirka klokken 15.20 onsdag ettermiddag, opplyser politiet.

Mannen i bilen som ble påkjørt varslet politiet om hendelsen først en halvtime senere. I denne perioden hersket det fullt trafikkaos på veiene etter flere ulykker, og Sandvika Storsenter ble evakuert etter brann i parkeringsanlegget

Gjorde avtale

Til politiet skal mannen i bilen som ble påkjørt ha forklart at han gjorde en avtale med personen som kjørte inn i ham bakfra. 

– De skal ha avtalt at de skulle kjøre av E18, og finne et egnet sted for utfylling av skademelding. På denne turen ble bilen borte, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt. 

Ifølge operasjonslederen skal mannen ha beskrevet bilføreren som en kvinne i 60-årene. Hun skal ha kjørt en liten, mørk grå bil, muligens av merket Toyota. Politiet har etterlyst bilen på Twitter.

– Dersom noen har opplysninger om en slik bil er det ønskelig at de ringer 02800, sier Kråkenes.

Ved 14-tiden torsdag får Budstikka opplyst at ingen har meldt seg etter ulykken, og at mannen i bilen som ble påkjørt fortsatt var på sykehus. 

Oppsøkte legevakten

Mannen i den påkjørte bilen måtte oppsøke legevakten, etter å ha pådratt seg store nakkesmerter i sammenstøtet. Han vil bli liggende på sykehuset over natten, opplyser Kråkenes. 

Politiet var onsdag kveld på Bærum sykehus for å gjøre undersøkelser av mannens bil, og forsøke å få en forklaring av mannen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.