Skip to main content

Skal ha blitt slått og sparket av ungdommer

En verbal konflikt skal ha eskalert til slag og spark.

Politiet var ved 21.20-tiden lørdag på plass på Rykkinn skole avdeling Berger, etter at det skal ha oppstått aggressiv stemning. – En ungdom skal ha blitt sparket og slått av andre ungdommer på stedet. Fornærmede fremsto ikke som skadet, sier oppdragsleder i politiet, Martin Martinsen. Politiet har ikke kontroll på gjerningspersonene, men snakket med fornærmede og vedkommende sine foresatte for å få klarhet i hendelsesforløpet.

– Vi har inntrykk av at det er andre ungdommer som er involvert, så vi har et visst håp om å kunne nøste oss frem til dem. Det er snakk om en kroppskrenkelse, så vi ønsker å komme i kontakt med de involverte, mener oppdragslederen.

Bakgrunnen for den dårlige stemningen, er foreløpig ukjent.

– Men det er mulig det har vært en verbal konflikt først som har eskalert, hvorpå den fornærmede har blitt dyttet og slått, sier Martinsen.

Tidligere lørdag kveld var politiet på Bekkestua der de tok kontroll på en mindreårig gutt etter en mulig narkotikahandel.

Les flere hendelsesnyheter fra Asker og Bærum.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.