Skip to main content

Skadet motorsyklist anmeldt etter ulykke

En motorsykkel kjørte inn i en varebil bakfra på E18 ved Strand. Føreren er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Motorsykkelføreren som ble skadet i ulykken på E18 onsdag hadde ikke gyldig førerkort.

Etter å ha kjørt inn i varebilen bakfra på E18 ved Strand, gikk den mannlige mc-føreren inn i ambulansen på egne ben. Etter noe behandling der, ble han kjørt til Bærum sykehus.

– Han er sannsynligvis ikke alvorlig skadd. Men han blødde fra nesen, og det i kombinasjon med ryggsmerter og at hendelsen skjedde på E18 gjør at vi ønsket å sjekke han nærmere på sykehus, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Senere onsdag kveld melder politiet at motorsykkelføreren er sendt videre til Ullevål sykehus, for å få behandling for skader i hodet og ryggen.

– MC-føreren kjørte uten gyldig førerkort, og er anmeldt for dette, sier Gulbrandsen.

Sperret påkjøringsfelt

Kollisjonen skjedde i påkjøringsfeltet i retning mot Oslo, men en periode var det kun mulig for trafikken mot Lysaker og passere i ett felt. Påkjøringen fra Strand var også sperret noen minutter.

På det meste sto køen tilbake til Blommenholm. I 18-tiden opplyste politiet om at E18 var åpnet for fri ferdsel i alle felt.

Motorsykkelen ble fraktet vekk av en bergingsbil.

I etterkant av hendelsen har motorsykkelføreren kontaktet Budstikka, og hevder at politiets opplysning om ikke gyldig førerkort er feil. Nederlenderen mener han har et europeisk førerkort som også er gyldig i Norge.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.