Skip to main content

Sjåfør stanset for mobilbruk

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Da politiet stanset bilisten var det mer enn en håndholdt mobil som var problemet. 

– Det er ikke første gang han er blitt stoppet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet. 

En politibetjent på motorsykkel ble oppmerksom på sjåføren som snakket i mobilen mellom Holmensenteret og Skeidar. Da politiet ønsket å snakke med føreren viste det seg altså at han ikke kunne fremvise gyldig førerkort. 

– Sjåføren ble anmeldt på stedet og bilen er avskiltet. Det medførte også at bilen er ilagt bruksforbud ettersom bilen er brukt til lignende forhold flere ganger, sier Hekkelstrand. 

Bilen blir nå stående til den kan fjernes av noen som faktisk har tillatelse til å kjøre den. Den anmeldte sjåføren er ikke fra distriktet. Politiet meldte om hendelsen på Twitter i halv åtte-tiden søndag kveld. 

Det er ikke første gang i dag politiet har gitt bruksforbud av bil. I formiddag tok politiet kontroll på en sjåfør ved Joker på Billingstad, også han uten førerkort. Både den 28 år gamle sjåføren og mannens samboer er anmeldt, henholdsvis for kjøring og for å ha lånt bort bilen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.