Skip to main content

Savnet mann kom hjem til egen bolig

Leteaksjonen ble ledet fra en improvisert sentral inne på Lommedalen skole.

Foto: NILS HARNES

En snau time etter at det ble igangsatt leteaksjon etter en 74 år gammel mann tirsdag kveld, dukket han opp utenfor sitt eget hjem.

– Han er kommet hjem til der han bor av seg selv. Jeg kjenner ikke tilstanden hans, men opplysninger tilsier at han er noe medtatt etter en lang tur på sykkel, sier operasjonsleder André Kråkenes i politiet klokken 21.35.

Det skal ikke ha vært behov for tilsyn av helsepersonell.

74-åringen er hjemmehørende på Rykkinn, men opplysninger fra familien kunne tyde på at han hadde syklet inn i Lommedalen og muligens videre inn i Bærumsmarka.

– Vi er i løpet av kvelden blitt kontaktet av noen som så mannen ha trøbbel med sykkelen sin ved en barnehage på Rykkinn, forteller Kråkenes.

Denne observasjonen skjedde omtrent en halvtime før den savnede mannen kom hjem til der han bor.

Politi, brannvesen og frivillige organisasjoner deltok i leteaksjonen. En snau times tid etter at søket startet, kom mannen hjem til sin egen bolig.

Foto: NILS HARNES

Politiet mottok savnetmeldingen klokka 19.45. I 21-tiden var de på vei ut i søksområdet med både helikopter, motorsykler og politihester – i tillegg til hundepatrulje. 

Frivillig personell fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder, Norsk Radio Relæ Liga og Norsk Redningshund Organisasjon deltok og i søket.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.