Skip to main content

Raserte butikk med hammer

På kort tid har Joker på Kolsås blitt utsatt for hærverk ved to anledninger. Inngangspartiet har fått unngjelde begge gangene.

På kort tid har Joker på Kolsås blitt utsatt for hærverk ved to anledninger. Inngangspartiet har fått unngjelde begge gangene.

Foto: TRINE JØDAL

Rett før stengetid søndag kveld stormet tre personer inn på Joker på Kolsås og raserte deler av butikken. 

– Det var tre personer som skal ha kommet til stedet med en bil. De kom klokken 22.30 og raserte butikken med hammer, forteller etterforskningsleder Marianne Langdal ved etterforskning Bærum.

Resultatet av raseringen var blant annet knuste dører på brusskapet og en knust inngangsdør.

– Det har også blitt dratt ut noen varer av hyller, men det er ingenting som er stjålet, fortsetter Langdal.

– Ikke vanlig

Etter hærverket stakk gjerningspersonene av, trolig i retning E16. En politipatrulje kom til stedet like etterpå og gjorde undersøkelser og søk i området.

– Søket ble avsluttet uten resultat, sier etterforskningslederen.

– Hvor vanlig er slike hendelser?

– Dette er ikke vanlig eller et kjent problem i Bærum, men Joker på Kolsås har vært utsatt for lignede hendelser tidligere, forteller Langdal.

Bare det siste året har det vært tre hendelser i butikken. I juli ble inngangspartiet på Joker-butikken på Kolsås knust utenom åpningstiden. Da ble en mann sett syklende fra stedet. I februar skal en av de ansatte ha blitt slått ned i forbindelse med tyveri av alkohol. Denne gangen ble butikken rasert i åpningstiden med hammer. 

Opprettet sak

Budstikka har ikke lykkes med å komme i kontakt med butikksjefen på Joker, men en butikkansatt opplyser at de ikke ønsker å uttale seg, eller la Budstikka få ta bilder av ødeleggelsene inni butikken.

Politiet har opprettet sak på forholdet. De har foreløpig få spor å gå etter, og har foreløpig heller ikke fått noen god beskrivelse av gjerningspersonene. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.