Skip to main content

Promillekjørte to dager på rad

En Oslo-mann fikk en bekjent til å hente ut den inntauede bilen, før han selv satte seg bak rattet.

Lørdag ble mannen stoppet av politiet i Oslo etter mistanke om promillekjøring. Førerkortet ble inndratt, det ble skrevet anmeldelse og bilen ble tauet inn av Bærum Kranservice til et inntauingsområde på Avløs.

Dermed ble det ikke noe mer bilkjøring på den mistenkte mannen på en stund. Trodde man.

– Søndag kom en bekjent av bileier for å hente bilen hos Bærum Kranservice, bilen må hentes av en som har gyldig førerkort. Den ansatte observerte også at det var en annen person på utsiden, og så at de kjørte av gårde i hver sin bil, forteller operasjonsleder i politiet Rune Hekkelstrand.

Den ansatte hos Bærum Kranservice varslet politiet om mistanken om at det kunne være bileieren som igjen satt bak rattet uten gyldig førerkort.

– Vi fikk stoppet bilen på E18 på Lysaker, og fant at samme person som ble fratatt førerkortet lørdag igjen kjørte bilen. Vi har også mistanke om promillekjøring denne gangen, og vil gjennomføre bevissikring, sier Hekkelstrand.

Han opplyser at føreren er en mann fra Oslo i 50-årene.

– Det er bra at Bærum Kranservice ringer oss når de observerer dette. Det var bra vi fikk stoppet føreren igjen, slår operasjonslederen fast. 

Nå blir bilen tauet inn på nytt til samme sted, og forhåpentligvis blir stående på Avløs litt lenger denne gangen.

Les flere hendelsesnyheter fra Asker og Bærum. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.