Skip to main content

Politisk møte avbrutt to ganger av brannalarm

Brannmannskapene fra Asker brannstasjon og politikerne i Asker bygningsråd ble godt kjent mandag kveld.

FOTO: Morten Gisle Johnsen

Det siste møtet for bygningsrådet i Asker skrev seg inn i historiebøkene på flere måter.

– Jeg har aldri opplevd lignende i rådhuset tidligere, sier Nina Ekren Holmen (H), mens hun sto ute på parkeringsplassen ved rådhuset i 18.45-tiden mandag kveld.

Da var det andre gang lederen av bygningsrådet og hennes politikerkolleger måtte ut i oktoberkvelden fordi brannalarmen kimte inne i rådhuset. Også under formøtet, i 17.15-tiden, gjorde en utløst brannalarm at rådhuset måtte tømmes for folk.

– Det stemmer at vi har vært i Asker rådhus to ganger i kveld. Begge gangene har det vært teknisk feil. Årsaken kan være så mangt, og det er slett ikke sikkert det har vært samme feil begge ganger, sier vaktkommandør Morten Bratli på brannvesenets 110-sentral.

Siste møte i gamle Asker

Én ting er at det aldri før har hendt at et politisk møte er avbrutt to ganger av brannalarmen. Men mandagens bygningsråd er også historisk på annet vis, det er nemlig det siste bygningsrådsmøtet som behandler plansaker i gamle Asker kommune.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.