Skip to main content

Platting og dukkehus gikk tapt i brann

Brannvesenet fikk begrenset skadene til plattingen, dukkehuset og et tre i hagen.

Brannvesenet fikk begrenset skadene til plattingen, dukkehuset og et tre i hagen. 

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Varmen fra en askehaug antente i en hage på Nesøya. Ingen personer ble skadet, men deler av hagen ble svidd av.

Det ble mange telefoner til brannvesenet om hendelsen i Sundveien på Nesøya like over klokken 16.30 torsdag. Flammer og røyk var godt synlig fra langt hold.

– Brannen har trolig startet i en askehaug og deretter spredt seg til en platting. Ingen personer er meldt fysisk skadet, og det var personer hjemme i huset da det skjedde, opplyser innsatsleder Svein Arild Jørundland i politiet.

Brannmannskap fra Asker, Gjettum og Bekkestua brannstasjoner rykket ut til stedet, i tillegg til en rekke politipatruljer.

Etter en drøy halvtime meldte brannvesenet at de hadde kontroll på brannen. Da flammene var slukket, sto det igjen et utbrent dukkehus, en svidd platting og et brennmerket tre.

– Vi oppretter sak på brannen, for å finne ut hva som kan være årsaken. Om noen kan kritiseres for et eller annet rundt brannårsak er for tidlig å si noe om, sier operasjonsleder Magne Olsvoll i politiet.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.