Skip to main content

Person fastklemt etter front-mot-front-ulykke

Sjåføren av denne bilen, en kvinne i 50-årene, ble kjørt til Bærum sykehus etter kollisjonen i Presteveien på Haslum.

foto: Karl Braanaas

En sjåfør som ikke overholdt vikeplikten gjorde at to andre sjåfører frontkolliderte. En av dem satt fastklemt.

To kvinner ble sendt til henholdsvis sykehus og legevakten, opplyser politiets operasjonsleder, Vidar Pedersen, om trafikkulykken som skjedde i Presteveien på Haslum i 10-tiden fredag.

– Alt tyder på at det har vært en kraftig kollisjon med mye energi involvert, sier Pedersen.

Begge bilene ble totalskadet i ulykken. 

Sjåføren i den ene bilen, en kvinne i 50-årene, satt fastklemt – og bilen hennes havnet utfor en skrent. Hun skal ha vært våken og ved bevissthet mens nødetatene jobbet med å sikre bilen, samt få den opp og tilbake på veien. 

– Vedkommende ble kjørt til Bærum sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er ukjent. I den andre bilen satt en kvinne i 60-årene. Hun ble kjørt til legevakten for en sjekk, opplyser operasjonsleder Pedersen.

Beslagla førerkort

Ifølge ham ble ulykken forårsaket av en tredje sjåfør, en mann i 80-årene, som kom ut fra en stikkvei (Skogfaret, red.anm.) om lag 100 meter fra ulykkesstedet.

– Sjåføren overholdt ikke vikeplikten, slik at bilføreren som kom fra hans venstre side måtte gjøre en unnamanøver. Dermed traff den en sjåfør som kom i motgående kjørefelt, forklarer Pedersen. 

Politiet på stedet beslagla mannens førerkort og oppretter sak på forholdet.

Halvannen time etter ulykken jobbet politiet fortsatt på stedet med oppmåling og opprydning. Klokken 11.47 ble veien åpnet for fri ferdsel igjen.

Begge bilene ble totalvraket i ulykken. Sjåføren av denne bilen ble  kjørt til legevakten for en sjekk.

foto: Karl Braanaas


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.