Skip to main content

Overstadig beruset 14-åring tatt hånd om på Kadettangen

Politiet rykket ut til Kadettangen etter melding om ansamling med flere berusede ungdommer. En 14 år gammel jente ble tatt hånd om av Røde Kors.

Politiet meldte om situasjonen på Kadettangen like etter klokken 18 fredag kveld. 

– Det var flere berusede ungdommer, og en jente på 14 år som var overstadig beruset. Hun ble tatt hånd om av Røde Kors, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt, som ikke har oversikt over alderen på de andre ungdommene som var samlet på den populære stranden. 

Operasjonslederen melder om flere ansamlinger med ungdom, og at flere er beruset.

– Det er det vi på sett og vis har fryktet, at når finværet kommer så samles folk, fortsetter han.

– Vi er forberedt

Politiet har foreløpig ikke gitt noen sanksjoner for brudd på koronareglene, men vil følge med på situasjonen utover kvelden, både på Kadettangen og andre steder.

– Det er fortsatt en del ungdommer på Kadettangen. Vi er forberedt på at det vil komme flere meldinger på ansamlinger, så får vi ta en vurdering fra gang til gang, sier Grøttum.

I tillegg til politiet, tok også brannvesenet seg en tur etter melding om røykutvikling fra en søppelcontainer. Det viste seg å ikke være så dramatisk.

– Det var en engangsgrill som det røyk litt fra, avslutter operasjonslederen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.