Skip to main content

Oppdaget mistenkelig mann i hagen

En fremmed mann ble observert i en hage på Nesøya natt til onsdag. Huseier mistenker innbruddsforsøk.

Rett etter klokken 3 natt til onsdag, fikk politiet en telefon fra en kvinne på Nesøya. 

– Hun hadde oppdaget en mann i hagen, og lurte på om det dreide seg om et innbruddsforsøk, forteller operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Ifølge operasjonslederen hadde kvinnen vært i kontakt med den fremmede mannen, og det var i den forbindelse at hun mistenkte at mannen hadde uærlige hensikter.

– Mannen hadde forklart at han selv løp rundt på jakt etter uvedkommende etter et påstått innbrudd i området. Han oppga imidlertid en adresse som ikke stemte, fortsetter Sandnes.

– Lurt å følge litt med 

 Politiet hadde ingen biler i nærheten, men da en mann fra samme adresse ringte to timer senere med en ny observasjon av mannen, rykket politiet ut.

– Melder lurte på om mannen tok bilder av hus og biler i området. Vi var der med flere politipatruljer, og lette rundt, sier Sandnes.

Mannen, som ifølge tipser kjørte en svart Volkswagen Tiguan, hadde da stukket av fra området. 

– Om det er snoking eller rekognosering vet vi ikke, men det kan være lurt å følge litt med, avslutter operasjonslederen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.