Skip to main content

Omkom i frontkollisjon på Røykenveien

En eldre mann omkom i en møteulykke mellom en personbil og en lastebil på Røykenveien på Bondi mandag formiddag. Den omkomne var fører av personbilen.

En eldre mann omkom i en møteulykke mellom en personbil og en lastebil på Røykenveien på Bondi mandag formiddag. Den omkomne var fører av personbilen.

Foto: CHRISTIAN BREVIK

En eldre mann er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på Røykenveien mandag.

– Det ble gjort forsøk på livreddende førstehjelp, men livet til føreren av personbilen sto dessverre ikke til å redde. Den omkomne er en mann i 70-årene, bekrefter operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Han opplyser at pårørende er varslet om utfallet av ulykken.

Nødetatene fikk melding om ulykken på Røykenveien, mellom avkjøringen til Lensmannslia og avkjøringen til Idunns vei, like før klokken 11.30. En personbil og en lastebil var involvert i en møteulykke.

Føreren av personbilen, som var alene i bilen, satt fastklemt, og det ble jobbet med frigjøring og livreddende førstehjelp i timen etter at nødetatene kom til stedet. 

Gjør undersøkelser

– Vi har lite oversikt over hendelsesforløpet så langt, sier Frode Romsloe, politiets leder på stedet.

Røykenveien ble sperret mellom krysset ved Lensmannslia og innkjøringen til Bondi skole. I 12.40-tiden gjør politiets trafikkulykkesgruppe undersøkelser på stedet.

– Vi har noen flere undersøkelser igjen på stedet, men Røykenveien vil bli åpnet igjen så fort bilene er fjernet og all etterforskning på stedet er unnagjort, sier Gulbrandsen.

Frode Romsloe opplyste at Røykenveien ville bli åpnet for fri ferdsel igjen tidligst klokken 13.30. Klokken 15.22 ble Røykenveien åpnet for normal ferdsel igjen, etter at den blant annet måtte brøytes etter å ha vært stengt i flere timer.

Tynt snølag

Det var flere vitner til ulykken, og disse er avhørt av politiet på stedet.

Gulbrandsen forteller at det kan ha vært noe glatt på stedet der ulykken skjedde, men at årsaken til ulykken ellers er uklar.

Mandag formiddag snødde det lett i Asker, og det lå et tynt snølag på Røykenveien der ulykken skjedde. 


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.