Skip to main content

Nattens brann og bråk

Støy, private fester og en brennhet container har holdt nødetatene i sving i natt.

Ved 02.30-tiden i natt fikk politiet og brannvesenet melding om brann i en klescontainer i Leirdueveien på Rykkinn. 

– En innringer rapporterte om mye røyk fra en Røde Kors-container. Vi dro dit og fylte den med skum, sier vaktkommandør Tor Audunhus fra 110-sentralen i Oslo.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til at det begynte å brenne i klescontaineren.

– Vi kjenner ikke til om det var påsatt, det er politiet som eventuelt tar seg av etterforskningen, sier Audunhus. 

Fuktig støy

Det gikk også hett for seg på Holmen Fjordhotell i går kveld. Klokken 22.44 fredag kveld fikk politiet en henvendelse om støy.

– Vi fikk melding om et par som kranglet og sloss. Dama var så sint at hun hoppet i havet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i politiet.

Hun kom seg raskt på land etter avkjølingen, men krangelen fortsatte der.

– Vi måtte sende en bil ut dit. De roet seg ned etter at patruljen snakket med dem, det var beruselse inne i bildet. De fikk beskjed om å gå til ro. Det har de nok etterkommet, for vi hørte ikke noe mer, sier Stokkli.

Festlige sommerkvelder

I løpet av natten har Oslo politidistrikt, med Asker og Bærum inkludert, hatt hele 129 loggførte hendelser. 36 av disse oppdragene har vært henvendelser om forstyrrelse av nattero. 

– Natt til lørdag er det alltid litt å holde på med. Men det har vært en overkommelig natt for vårt vedkommende, sier Stokkli.

Operasjonslederen forteller at nattens hendelser i stor grad har handlet om private fester der de må dra ut og avslutte moroa. 

– Det er mange mennesker ute på sommerkveldene nå, men vi har ikke hatt noe å gjøre på utestedene i Asker og Bærum. Mange har åpent til klokken 03, men jeg har inntrykk av at det går rolig og fint for seg, sier Stokkli.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.