Skip to main content

Moste trafikkskilt inn i bil

Et trafikkskilt er brukt til å knuse ruten på denne bilen i Durudveien natt til tirsdag.

Foto: Privat

Natt til tirsdag ble det gjort hærverk på en bil og container i Durudveien på Avløs.

I løpet av natten har både en bil fått et trafikkskilt gjennom bakruten og en Fretex-container har blitt veltet.

– Skiltet er knekt ned og tredd tvers igjennom bakruten på bilen. Det er helt forferdelig, man lurer på hva det neste blir, sier vaktmester Ole Morten Finstad i Durud Borettslag.

Han antar det er en sammenheng mellom hærverket på bilen og en Fretex-container som er veltet litt lenger ned mot trikkestoppet.

– Jeg har spurt en del folk om de har hørt noe, men foreløpig er det ingen som har sett eller hørt noe, sier vaktmesteren.

Både han og bileieren har varslet politiet om hendelsen. 

– Vi fikk melding via styreleder i dag tidlig om et parkering forbudt-skilt som var dyttet inn gjennom en rute i en bil. Vi har vært på stedet, men vurdert saken til en ren skademelding og forsikringssak. Så bileier er orientert om dette og vil anmelde saken selv, sier politiets oppdragsleder Martin Martinsen.

– Barnslig og korttenkt

Styreleder i borettslaget, Thomas Korsgaard, liker dårlig hærverket som ble gjort natt til tirsdag.

– I min tid som styreleder, har jeg aldri opplevd noe lignende. Jeg tenker bare at det er barnslig, korttenkt og dumt. Det er ikke sånn man skal oppføre seg. Dessuten skaper det merarbeid for oss i styret i borettslaget og for bileieren, sier han.

Han legger til at borettslaget vil vurdere om det er tiltak som kan gjøres for å forebygge slike hendelser i fremtiden.

– Vi har ikke hatt noe problem med lignende hærverk tidligere, men denne gangen var det dessverre vi som ble utsatt, påpeker Korsgaard.

Vaktmester Finstad forteller at en bil som sto parkert i samme område ble ripet kraftig opp for noen måneder siden. Men utover den hendelsen kjenner heller ikke han til at området har vært spesielt mye plaget av hærverk.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.