Skip to main content

MC-fører kjørt til sykehus etter kollisjon med bil

Ifølge vitneforklaringer skal bilføreren ha brutt vikeplikten. Førerkortet er beslaglagt.

– Motorsykkelføreren har skader i ryggen og bein, og er kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus fordi det vurderes å ha vært høyenergitraume. Han var bevisst da ambulansen kjørte fra stedet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet.

De fikk melding om ulykken på Slemmestadveien i Bødalen i 18.15-tiden onsdag kveld. Hendelsen skal ha skjedd ved avkjøringen til Mobergveien fra Slemmestadveien.

– Foreløpige vitneopplysninger tilsier at bilfører, en mann i 50-årene, har brutt vikeplikt i forbindelse med avkjøring. Vi jobber fortsatt med vitneavhør, sier Hekkelstrand nær entime etter at ulykken skjedde.

MC-føreren er en mann i 20-årene fra Asker kommune.

I 19.10-tiden melder politiet at trafikken går som normalt på Slemmestadveien, men at de fortsatt er på stedet for å sluttføre avhør av vitner og bilfører.

– Bilførers førerkort er beslaglagt, grunnet mistanke om brudd på vikeplikt. Han samtykket til dette, sier Hekkelstrand.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.