Skip to main content

Mc-fører blodig etter kollisjon med bil

En mc-fører måtte ha behandling etter en ulykke ved Askerhallen mandag kveld.

Foto: Dennis Labourée Fossen

Mc-føreren behandles for flere skrubbsår etter en ulykke ved Askerhallen mandag kveld.

Politiet meldte om ulykken få minutter før klokken 22.

En bil og en lett-motorsykkel skal være involvert i ulykken, som skjedde i Bleikerveien ved Askerhallen.

– Det har vært en kollisjon mellom en lett-mc og en bil. Slik hendelsesforløpet fremstår, så har de kommet kjørende mot hverandre og fører av lett-mc'en har falt av og truffet bilen i fronten. Også mc-en har truffet bilen i fronten, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet.

Det satt to 16-åringer på lett-motorsykkelen, ifølge operasjonslederen. Føreren fikk behandling for sårskader etter ulykken. Passasjeren skal ikke være skadet.

I bilen var det to personer. Ingen av disse kom til skade, men bilen fikk mindre materielle skader i fronten, opplyser Krohn Engeseth.

Politiet undersøker årsaken til at føreren på mc-en mistet kontrollen, og jobbet mandag kveld med avhør av vitner på stedet.

Føreren av lett-mc'en fremstår ikke som alvorlig skadet, men har blitt kjørt til Bærum sykehus for oppfølging, ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen. 

Bleikerveien var stengt en periode etter ulykken.

Nødetatene rykket mandag kveld ut til en trafikkulykke i Bleikerveien ved Askerhallen.

Foto: Dennis Labourée Fossen

– Sto nesten stille

Føreren av bilen opplyser til Budstikka at han så at mc-en var i ferd med å velte.

– Jeg kom kjørende i retning mot lyskrysset. Så ser jeg en gjeng ungdommer som kjører på motorsykler. Jeg ser at den ene motorsykkelen velter over mot mitt kjørefelt, og får bremset ned slik at jeg nesten står stille i dét jeg blir truffet i fronten, forteller bilføreren, som ønsker å være anonym.

Begge som satt på mc-en skal ha brukt hjelm. 

Operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet forteller at det ble gjort vurderinger på stedet, der politiet kom frem til at det ikke blir tatt beslag i førerkortet til mc-føreren. 

Tidligere mandag ble en syklist sendt til sykehus med armbrudd etter en ulykke i Bærum.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.