Skip to main content

Mann pågrepet for mulig ransforsøk

Politiet sjekket gangvei og grøftekanter, blant annet i nærheten av Scandic-hotellet, for å se om de kunne finne gjenstander eller andre spor som kunne knyttes til hendelsen.

Politiet sjekket gangvei og grøftekanter, blant annet i nærheten av Scandic-hotellet, for å se om de kunne finne gjenstander eller andre spor som kunne knyttes til hendelsen.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Mannen i 30-årene skal ha truet forbipasserende med kniv i Asker sent torsdag kveld. Politiet sjekker om det kan ha vært et forsøk på ran.

– Melder og en kamerat var i Asker, og gikk fra togstasjonen mot Circle K. På veien ble de truet med kniv av en forbipasserende mann. De løp vekk og ringte oss, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet.

– Det kunne fremstå som et ransforsøk, vi jobber med å danne oss et bilde av hendelsen, fortsetter han.

Trusselepisoden ble meldt til politiet klokken 23.40 torsdag kveld, og de hadde flere patruljer til stede i Asker. Blant annet lyste betjentene med lommelykt i veikanten og langs gangveien utenfor Scandic-hotellet og mot togstasjonen.

Gjenkjent

Etter å ha søkt etter gjerningspersonen, stanset politiet den mulige knivmannen like før klokken 00.30.

– Vi stanset ham basert på blant annet vitneopplysninger om utseende og klesdrakt. Det er en Asker-mann i 30-årene, sier Hekkelstrand.

Like over klokken 01 bekrefter oppdragsleder Camilla Jarslett i politiet at denne mannen er pågrepet. Han hadde da ikke kniven på seg.

– Vi har ikke kontroll på gjenstanden han har truet med, sier Jarslett.

Ifølge politiet skal ingen personer ha blitt fysisk skadet i hendelsen.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.