Skip to main content

Mann i 90-årene påkjørt ved Sandvika storsenter

En eldre mann skulle bare inn i en drosje. Det endte med påkjørsel og legevaktbesøk.

Påkjørselen skal ha skjedd rundt 14.45. Politiet er i Claude Monets allé, hvor en 90-år gammel mann skal ha blitt påkjørt av en bil. 

– Mannen er oppegående og prater med politiet nå, men på grunn av alder så sjekkes han ekstra nøye av personell, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen. 

Politiet avhører nå sjåfør av bilen og vitner på stedet. Veien går forbi storsenteret og mot kommunegården. Påkjørselen skal ha skjedd i lav hastighet.

– Det er ikke klart enda om vi skal beslaglegge førerkort eller ikke. Vi må sjekke overvåkningsvideo og avhøret vitner og sjåfør, før vi bestemmer oss, sier Pedersen. 

Skulle i drosje

Den eldre mannen skal ha vært på vei inn i en drosje, ved kinoen i Sandvika, da bilen skal ha truffet han med speilet sitt. 

– Det medførte at mannen slo hodet i døra til drosjen, det skal være snakk om noe blod fra øret også. Han har nå blitt sendt til legevakten for videre undersøkelser, forteller operasjonsleder Per-Ivar Iversen. 

Sjåføren som satt bak rattet på bilen som traff den eldre mannen, har nå blitt fratatt førerkortet sitt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.