Skip to main content

Mann funnet død på treningssenter

En mann i 30-årene døde på treningssenteret Actic i Asker i kveld. Politiet kjenner ikke til dødsårsaken.

En mann i 30-årene døde på treningssenteret Actic i Asker i kveld. Politiet kjenner ikke til dødsårsaken. 

Foto: EVA GROVEN

En mann i 30-årene ble funnet livløs i bassenget på treningssenteret Actic i Asker torsdag. Spa-avdelingen på senteret vil være stengt inntil videre.

Flere politibiler og ambulanser rykket ut til et treningssenter i Asker torsdag ettermiddag, etter at en mann ble funnet livløs i et basseng på stedet. 

Gjenopplivning skal ha blitt forsøkt, men mannen ble senere bekreftet død. Politiet bekreftet fredag morgen at pårørende er varslet om dødsfallet. 

Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen. Den livløse mannen i 30-årene skal ha blitt oppdaget av en annen person på senteret. 

Senteret er stengt

– Ingen opplysninger per nå tyder på at det er skjedd noe kriminelt. Vi har iverksatt etterforskning for å innhente mer informasjon om hendelsen, opplyste krimleder Lene Owren Furuli i Oslo politidistrikt torsdag kveld.

Avdøde var hjemmehørende i Viken, ifølge politiet.

Ifølge krimlederen vil det bli foretatt obduksjon. 

Politi og ambulanser rykket ut til treningssenteret Actic i Asker sentrum. Her var en person funnet livløs i et basseng.

Politi og ambulanser rykket ut til treningssenteret Actic i Asker sentrum. Her var en person funnet livløs i et basseng. 

Foto: EVA GROVEN

Nabo med vaksinesenteret

Senteret ble straks tømt og stengt og treningssenteret besluttet å holde stengt inntil videre grunnet dødsfallet. Lørdag formiddag opplyser senteret at de gjenåpner førstkommende mandag, men at spa-avdelingen fortsatt vil være stengt inntil videre.

Lars Espen Skogvold, Country Manager for Actic Norge, skriver til Budstikka at treningssenteret nå bistår politiet i deres undersøkelser. 

– Torsdag 19. august ble et av våre medlemmer funnet død på vårt treningssenter i Asker. Våre tanker går til de pårørende. Vi er alle sterkt preget av denne tragiske hendelsen, forteller Skogvold.

Han legger til at lokalt ansatte arbeider med å følge opp situasjonen.

– Vi har rutiner både når det gjelder medlemmer og ansatte som skader seg. Tilsvarende for oppfølging av medlemmer og ansatte som opplever slike situasjoner. Disse rutinene er nå iverksatt, uttaler Skogvold.

Treningssenteret ligger på samme adresse som vaksinesenteret til Asker kommune, i Lensmannslia, men utrykningen gikk altså til en annen leietager i bygget.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.