Skip to main content

Leter etter menn med flamme-t-skjorter etter brann i boligstrøk

Flere søppelsekker med avfall skal ha blitt påtent i Evjebakken søndag kveld.
Flere søppelsekker med avfall skal ha blitt påtent i Evjebakken søndag kveld.
Foto: PRIVAT

To robuste menn med t-skjorter med hodeskalle- og flamme-motiv skal ha blitt sett løpende fra de brennende avfallssekkene i veikanten. 

Det var klokken 17.21 politiet fikk melding om at noen hadde satt fyr på to søppelsekker med avfall, som lå i veikanten i Evjebakken på Gjettum. 

Personen som varslet politiet mente at flammene kunne ha spredt seg til gresset rundt. 

– Brannvesenet og politiet dro til adressen. Brannen ble slukket klokken 17.30, og hadde heller ikke spredt seg, forteller Tor Gulbrandsen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. 

To menn sett løpende fra stedet

Politipatruljen på stedet snakket med vitner som kunne fortelle at de hadde sett to menn løpe fra stedet. Disse skal ha vært kledd i grå hettegensere og t-skjorter med trykk av hodeskaller og flammer på. 

– De skulle være lett gjenkjennelige ut ifra klesdrakten, men patruljen fant dem ikke når de var på stedet, kommenterer Gulbrandsen. 

Videre opplyser han at politiet har opprettet sak på forholdet. 

Brannvesenet gjorde kål på den beskjedne søppelsekk-brannen i løpet av få minutter.

Brannvesenet gjorde kål på den beskjedne søppelsekk-brannen i løpet av få minutter. 

Foto: PRIVAT

Mindre brann på Rud 

Senere søndag kveld rykket brannvesenet og politiet ut til Baker Østbys vei på Rud, hvor det var utløst brannalarm etter en mindre brann. Da politipatruljen kom til industribygget, var brannen allerede slukket. 

Brannvesenet jobbet fremdeles med utlufting av lokalet ved 18.50-tiden. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.