Skip to main content

Leter etter høy mann med hanekam etter innbrudd

En voksen mann med hanekam er i politiets søkelys etter mistanke om innbrudd i et boligområde på Bleiker. Nå ber politiet om tips fra publikum.

Politiet fikk lørdag morgen melding om innbrudd i en bod på Bleikerhaugen i Asker.

Guro Sandnes, operasjonsleder i politiet, opplyser at en høy mann med nordisk utseende ble sett idet han forlot stedet.

– Politiet har søkt etter ham i området for å avklare hans rolle. Vi har ennå ikke lykkes med å finne ham, sier Sandnes, som forteller at det er søkt i et vidt område rundt Bleiker og Risenga.

Gir ut signalement

Nå ber politiet publikum om hjelp, og etterlyser informasjon om en høy mann som trolig er mellom 30 og 40 år, med håret formet som en mørk hanekam. Vedkommende skal ha hatt på seg kamuflasjeklær.

– Hvis du har sett noen som passer til denne litt spesielle bekledningen, vil vi gjerne at du tar kontakt med politiet, sier Sandnes, som opplyser at det så langt ikke er kjent om noe er stjålet fra boden.

– Ekkel situasjon

Huseierne var hjemme da de oppdaget en fremmed inntrenger ute ved boden. 

– Da de forsøkte å snakke med mannen, forsvant han. Det er klart det var en ekkel og ubehagelig situasjon for beboerne, men det skal ikke ha vært en voldelig situasjon, sier Sandnes.

Søket etter mannen foregår i et område der mange går tur og lufter hund.

– Jeg ser ingen grunn til å tenke at mannen vi leter etter er farlig, sier Sandnes.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.