Skip to main content

Kvinnelig syklist lettere skadet etter kollisjon med bilist på Lysaker

Syklisten skulle ta av til Lysaker Torg da hun ble truffet av bilen.
Syklisten skulle ta av til Lysaker Torg da hun ble truffet av bilen.
Foto: KARL BRAANAAS

En syklist og en bilist var involvert i en trafikkulykke på Lysaker mandag morgen.

Politiet meldte om trafikkulykken på Twitter klokken 08.27.

– Vi fikk melding om trafikkulykken rett etter klokken 8. Det som møter oss er en syklist som ligger på bakken. Vedkommende får tilsyn av ambulansepersonell. Hun har heldigvis brukt hjelm, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Syklisten, en kvinne på 25 år, kom kjørende på Professor Kohts vei da hun ble truffet av bilen i rundkjøringen på Lysakerlokket. Ifølge politiet ble syklisten kun påført lettere skader i sammenstøtet.

– Det har vært litt energi involvert. Syklisten ble truffet da hun skulle ta av mot Lysaker Torg, og ble kastet litt fremover. Kvinnen har hatt et lite svev før hun landet og ble liggende. Hun har overfladiske sår, og blir kjørt til sykehus for sjekk legger han til. 

Har kontakt med bilfører

Politiet fikk raskt opprettet kontakt med bilføreren som var involvert i kollisjonen, og jobbet en stund på stedet med innhenting av opplysninger og sporsikring. 

– Det blir opprettet sak på ulykken. Bilfører har status som mistenkt i saken, men det er ikke gjort noe førerkortbeslag, forteller operasjonslederen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.