Skip to main content

Kvinne røykskadd etter brann på badet

En kvinne i 50-årene fra Asker ble kjørt til legevakten med røykskader natt til lørdag. Brannen skal ha oppstått på badet hennes.

En melding om mye røyk inne i et rekkehus fikk nødetatene til å rykke ut til en bolig i Nes Terrasse i Asker i 04-tiden natt til lørdag.

– Da vi kom til stedet, hjalp vi en dame ut av leiligheten. Hun skulle ha fått i seg en del røyk, forteller Martin Martinsen i politiet. 

Han forteller at kvinnen, som bor i det aktuelle rekkehuset, ble undersøkt av ambulansen før hun ble kjørt til legevakten ved Bærum sykehus. Av politiets logg fremgår det at hun ikke fremsto som alvorlig skadet.

Ingen andre personer skal ha vært i leiligheten da det tok fyr. Ingen naboer ble evakuert. Slukningsarbeidet beskrives som udramatisk.

– Mulig klær har tatt fyr

Rekkehuset skal bære preg av mye røyk og sot etter nattens brann, opplyser politiet. Den kraftige røykutviklingen stammer fra et bad inne i boligen.

– Hvorfor begynte det å brenne?

– Vi klarte ikke å finne en direkte brannårsak i natt. En mulig teori er at noen klær har tatt fyr inne på badet. Men dette må vi nå nøste oss frem til, sier Martinsen.

Han forteller at det opprettes sak slik at forholdet blir etterforsket.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.