Skip to main content

Kvinne alvorlig skadet: Ble påkjørt av bussen

Kvinnen var ved bevissthet, men ble kjørt til Ullevål sykehus med hodeskader, etter hun ble påkjørt av en rutebuss mandag formiddag. 

Ulykken skjedde på Slemmestadveien ved Aaby gård nær Blakstad ved 12.15-tiden mandag.

– Fotgjengeren, en kvinne, er alvorlig skadet og er blitt behandlet av helsepersonell på stedet. Hun blir nå kjørt til Ullevål sykehus med hodeskader. Kvinnen skal være ved bevissthet, forteller operasjonsleder Tore Solberg hos politiet.

– Hun ble truffet av en rutebuss, kunne politiets innsatsleder på ulykkesstedet, Magnus Strande, fortelle like etter hendelsen. 

En av busspassasjerene forteller til Budstikka at sjåføren plutselig svingte kraftig til siden.

– Så var det en hard oppbremsing og et smell, sier vitnet.

Ukjent helsetilstand 

Klokken 12:42 fikk operasjonssentralen melding fra en politienhet på stedet om at legen som hadde hatt tilsyn med henne mente det ikke «så ut som en alvorlig hodeskade», får Budstikka opplyst av operasjonsleder Sven Christian Lie.

Medievakten ved Oslo universitetssykehus (OUS) kunne ikke gi øvrige opplysninger om kvinnens helsetilstand mandag ettermiddag. 

Sendte helikopter

Veien var en periode sperret for trafikk. Et ambulansehelikopter ble sendt til og sirklet en periode over ulykkesstedet.

Klokken 13.10 var veibanen ryddet og trafikken gikk igjen som normalt.

Mandag morgen, ved 07.40-tiden, var det nok en ulykke på Slemmestadveien. En syklist ble kjørt til Ullevål sykehus med kuttskader i hodet, etter et sammenstøt med en bil. Ifølge politiet skal ikke syklisten ha pådratt seg livstruende skader. 

Et ambulansehelikopter ble sendt til Blakstad, men kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus i ambulanse.

Foto: Karl Braanaas

Luftambulansen ble tilkalt etter ulykken, som skjedde ved Aaby gård i Asker. Politiet beskriver den påkjørte kvinnen som middelaldrende.

Foto: Karl Braanaas

Innsatsleder Magnus Strande ledet politiets arbeid på ulykkesstedet. 

Foto: Karl Braanaas
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.