Skip to main content

Kollisjon på E18 skapte trafikkaos

Føreren av denne bilen kjørt inn i en annen bil bakfra på E18 ved Blommenholm, i inngående retning mot Oslo. Her sjekker politiet dekkene på bilen, noe som er rutine.

Foto: Jørgen Dahl Kristensen

En påkjørsel bakfra på E18 i kombinasjon med mange biler på veien grunnet julehandel, sørget for kork i trafikken søndag.

Trafikkuhellet skjedde i venstre felt på høyde med havarilommen like etter påkjøringen fra Blommenholm. Ingen personer kom fysisk til skade i hendelsen som skjedde i 16.40-tiden.

Airbagene i bilen som forårsaket smellen ble utløst i sammenstøtet. Denne bilen måtte fraktes vekk fra stedet på planet til en bergingsbil. 

Den andre bilen som var involvert kunne kjøre fra stedet for egen maskin.

Bom stopp

Kollisjonen sørget for lang kø på E18, og på et tidspunkt sto køen helt tilbake til Nesbru. Det gjorde at mange sjåfører valgte småveier parallellt med E18 for å komme seg frem.

I området ved et søndagsåpent Sandvika Storsenter og Kjørbo sto det bom stille en periode. Og køen i påkjøringsfeltet fra E16 og Sandviksveien ut på E18 strakte seg inn i Bjørnegårdtunnelen og det øvrige tunnelsystemet under Storsenteret og Kommunegården som pusses opp.

Politiet har opprettet sak på kollisjonen etter veitrafikkloven §3. 

– Det er en påkjørsel bakfra, som betyr at den ene sjåføren ikke har vært aktsom og varsom i trafikken, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i politiet. 

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.