Skip to main content

Kø fra Asker til Strand etter krasj på E18

Ingen personer ble skadet da to biler kjørte i hverandre på E18 ved Strand mandag formiddag. På det verste sto køen tilbake til Asker.

Klokken 13.35 åpnet E18 for fri ferdsel igjen i retning Oslo, en snau time etter at kollisjonen skjedde mellom Strand og avkjøringen til Fornebu. To felt var sperret mens nødetatene jobbet på stedet.

Ifølge politiet skal sammenstøtet ha skjedd i forbindelse med et filskifte.

Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter sier det satt til sammen fire personer i de to involverte bilene. Ingen personer er meldt fysisk skadet. 

Her skjedde uhellet:

De to bilene fikk såpass store skader at de ikke var kjørbare, og måtte fjernes fra stedet av bergingsmannskap. 

– Det ble lange køer grunnet uhellet og de to sperrede feltene, opplyser Nysæter.

På det lengste sto køen på E18 helt tilbake til Asker. En periode tok det 34 minutter mer enn normalt å kjøre motorveien mellom Asker og Lysaker. 

Også på ring 3, som kommer inn på E18 ved Fornebu, var det saktegående trafikk – på det lengste helt tilbake til Ullevaal stadion. Noe av årsaken til dette var såkalt «glanekø», altså at sjåfører i retning Sandvika bremset ned på E18 forbi ulykkesstedet for å se. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.