Skip to main content

Kjørt til sykehus etter kollisjon på Griniveien

En av de involverte bilene havnet på tvers i grøfta.

En av de involverte bilene havnet på tvers i grøfta.

Foto: OLE CHRISTIAN NYMOEN

To personer ble kjørt i ambulanse til sykehus. En av de involverte bilene har muligens snurret rundt før den landet på hjulene igjen.

– Jeg kjenner ikke til hva slags skader de to har, eller hvor alvorlige de er. Men de blir kjørt til sykehus for videre oppfølging, sier operasjonsleder Marita Aune i politiet.

Sammenstøtet skjedde i 21-tiden, på Griniveien ved Haga golfbane.

Det skal ha vært to personer i begge bilene.

Ifølge innsatsleder på stedet, er det et noe uavklart hendelsesforløp, men det skal være snakk om brudd på vikeplikten, som har ført til ulykken. 

– Vi vil vurdere førerkortbeslag på bakgrunn av brudd på vikeplikten, samt at de to personene i den andre bilen ble kjørt til sykehuset som følge av ulykken, forteller innsatslederen fra politiet. 

Materielle skader

Aune opplyser at det er store materielle skader på bilene. Ifølge operasjonslederen fortalte melderen som ringte politiet at en av bilene hadde gått rundt og landet på hjulene igjen. 

Det bekrefter også innsatsleder på stedet. 

En politipatrulje er i 21.40-tiden fortsatt på stedet for å gjøre nødvendige oppmålinger og undersøkelser. Ved samme tid var veibanen ryddet og trafikken gikk som normalt forbi skadestedet. 

Den ene av de to involverte bilene endte på siden av veien.
Den ene av de to involverte bilene endte på siden av veien.
Foto: Halvor Kongerud
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.