Skip to main content

Kjørt til legevakten etter illebefinnende

Etter at sjåføren ikke hadde kontroll på bilen et par hundre meter, endte ferden i kollektivfeltet i motsatt kjøreretning.

Etter at sjåføren ikke hadde kontroll på bilen et par hundre meter, endte ferden i kollektivfeltet i motsatt kjøreretning.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Sjåføren stanset i motgående kjøreretning etter 200 meter kjøring over og på midtrabatter. 

– Plutselig skjenet bilen til venstre og havnet oppå midtrabatten. Da det kom avkjøringsfelt til Holmen fjordhotell var hjulene på asfalten igjen, før den kjørte over neste midtrabatt, forteller to syklister som ble øyevitner til hendelsen.

De var på treningstur langs Slemmestadveien ved Holmen da bilen som kjørte like foran dem i bakken opp fra Holmen senter plutselig dro ut til siden like over klokken 14.30 onsdag.

– Da bilen stanset, syklet vi rett bort for å se hvordan de gikk med sjåføren. Han var heldigvis bevisst, og mest bekymret for om andre var skadet, sier en av syklistene.

Førerkortbeslag

Ambulansepersonell undersøkte sjåføren på stedet, før han ble kjørt til legevakten for videre oppfølging. Vedkommende var bevisst da ambulansen kjørte.

– Sjåføren er en voksen mann, og vi har tatt beslag i førerkortet hans. Bakgrunnen for det er at vi mener det er et illebefinnende som er årsak til ulykken, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i politiet.

De to syklistene som havnet midt oppi dramaet, mener det bare er flaks at ikke andre personer ble skadet. 

– Han kjørte ganske langt på, over og langs midtrabattene, og var få meter fra å krasje i fronten på en bil som kom imot. Det er griseflaks at det ikke gikk verre, forteller de.

Mens opprydningsarbeidet pågikk, dirigerte politiet trafikken forbi stedet i ett felt. Bergingsbil tok med seg ulykkesbilen like før klokken 15, og det var da åpnet for fri ferdsel på stedet igjen.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.