Skip to main content

Innbrudd i gatekjøkken

Torsdag morgen ble gatekjøkkenet Namnam i Slemmestad utsatt for innbrudd.
Torsdag morgen ble gatekjøkkenet Namnam i Slemmestad utsatt for innbrudd.
Foto: Ole Christian Nymoen

Politiet brukte «godt gammeldags detektivarbeid» da de fant den mistenkte, etter et innbrudd hos et gatekjøkken på Slemmestad.

Torsdag morgen 05.52 ringte en vekter inn til politiet etter at innbruddsalarmen hadde gått i gatekjøkkenet Namnam i Slemmestad. 

– Det var tydelige bruddspor inn til gatekjøkkenet, men hva som er tatt er fremdeles uvisst, forteller oppdragsleder i Oslo politidistrikt, Camilla Jarslett. 

I løpet av kort tid skal politiet ha funnet en mistenkt i nærheten av gatekjøkkenet. En kombinasjon av overvåkningsbilder og nysnø ble løsningen. 

Den mistenkte skal være i midten av 20-årene, og være en tidligere kjenning av politiet. 

– Det er godt gammeldags detektivarbeid. Patruljen på stedet fulgte spor i snøen, og fant en i nærheten som kan passe overvåkningsbildene fra gatekjøkkenet, opplyser oppdragslederen. 

Stjal snøfresere

Det var ikke bare hos Namnam i Slemmestad at innbruddstyver var på jobb i natt. Ved en butikk på Rud i Bærum, skal en eller flere innbruddstyver ha tatt seg inn og stjålet to snøfresere. 

– Vi fant noe hjulspor i nærheten av butikken, men har ikke lyktes å finne noen mistenkte, konstaterer oppdragsleder Kim Vindsland.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.