Skip to main content

Her endte dagens biltur

Torsdag morgen havnet en bil langt nede i en hage, helt på egen hånd. Her blir bilen reddet opp av bergingsbil og brannvesen.

Torsdag morgen havnet en bil langt nede i en hage, helt på egen hånd. Her blir bilen reddet opp av bergingsbil og brannvesen.

Foto: Karl Braanaas

En bil, uten sjåfør, skal ha rullet ned en skråning og ned mot naboens hus. Før den kom så langt, stoppet bilen i en hekk.

Politiet fikk melding om hendelsen torsdag morgen, fra en fortvilet bileier på Blommenholm, som ble vitne til at bilen kjørte av gårde på egen hånd. 

– Vi fikk beskjed om at bilen sto godt plantet i busker og trær, men at det kunne være fare for at den ville trille videre, mot naboens hus, sier politiets operasjonsleder, Line Skott.

Brannmannskaper og bergingsbil ble sendt til stedet for å få bilen ut av naboens hage, før den forvoldte mer skade.

Ifølge Line Skott er det så langt uklart hvordan bilen begynte å rulle fra der den sto parkert, men en mulig forklaring er at håndbrekket ikke var på. 

Torsdag morgen gjode politiet undersøkelser på stedet, for å finne ut hvor mye skade bilen hadde gjort på sin ferd.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.